Vergelijken Mobiel Abonnement

3 redenen om voor prepaid te kiezen

Deel artikel

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. Velen kiezen ervoor om dit te combineren met een abonnement. Het voordeel hiervan is dat er een vast bedrag per maand wordt betaald en dat er gebruik kan worden gemaakt van een aantal belminuten en MB’s. Echter lijkt het er steeds meer op dat mobiele gebruikers over hun abonnement heengaan en daarvoor dan extra moeten betalen. Mocht u dat nou absoluut niet willen dan kunt u altijd nog voor prepaid kiezen. In dit artikel worden drie redenen genoemd waarom dit voor u gunstig kan zijn.

1.      Betalen wat u uitgeeft

De naam prepaid verklapt eigenlijk al dat u van tevoren betaalt wat u uitgeeft. U komt nooit voor onverwachte verassingen te staan. Achteraf krijgt u geen dure telefoonrekening waar u de hoofdprijs voor moet betalen. Mocht u tarief eenmaal op zijn, dan zal u deze eerst moeten opwaarderen voordat u weer kunt bellen of internetten.

2.      Geen contract

Met prepaid zit u ook niet vast aan hele lange contracten die u verplicht moet uitdienen.  Tijdens deze periode betaalt u tientallen euro’s per maand om van een toestel gebruik te mogen maken. Bij prepaid kunt u gewoon uw huidige smartphone gebruiken of dient u zelf een nieuwe aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat u kunt gaan en staan waar u wilt.

3.      Lage internettarieven

Het kan zijn dat u misschien denkt dat de internettarieven de pan uitrijzen en dat u erg veel geld kwijt bent als u extra MB’s wilt. Dat is niet zo, want tegenwoordig hanteren providers hele lage tarieven om prepaid internet zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Voor een paar euro per maand kunt u gebruik maken van extra internetmogelijkheden. Dit scheelt per provider, dus indien u dit aanspreekt, dan zal u moeten kijken via welke aanbieder dit zou willen laten lopen. Hopelijk heeft u beter inzicht gekregen waarom u voor prepaid zou moeten gaan.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede