Vergelijken Mobiel Abonnement

Apple iPhone 5C

De iPhone 5C, behoort tot de nieuwste varianten van de iPhone die door Apple zijn uitgebracht. Apple heeft twee varianten uitgebracht die de iPhone 5 moeten opvolgen. De iPhone 5S en de iPhone 5C. De iPhone 5S wordt omschreven als een luxere variant en de iPhone 5C wordt omschreven als een iets goedkopere variant. Het design van de iPhone 5C is opmerkelijk te noemen. Zoiets is nog niet eerder vertoond. De iPhone 5C is namelijk te verkrijgen in een aantal hippe kleuren. Dat is bij dit toestel mogelijk, aangezien de behuizing is gemaakt van plastic. Dit maakt deze iPhone dan ook zo speciaal. Niet alleen is dit toestel te verkrijgen in hippe kleuren, ook s het toestel verbeterd ten opzichte van de iPhone 5. Apple kiest er namelijk wel altijd bewust voor om pas een nieuw toestel uit te brengen als er ook daadwerkelijk ets te verbeteren valt. De iPhone 5C ligt in een iets lagere prijsklasse als de iPhone 5S, maar toch wordt de iPhone 5S ook voornamelijk afgenomen in combinatie met een abonnement.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De iPhone 5C is te verkrijgen in een aantal hippe kleuren. Er kan gekozen worden uit de volgende kleuren: roze, blauw, geel, wit en groen. Ook zijn er voor de iPhone 5C nog speciale hoesjes te verkrijgen, die de iPhone 5C ook beschermen. De hoesje zijn te verkrijgen in de kleuren roze, blauw, geel, wit, groen en zwart. Zo kan de iPhone 5C nog bonter worden gemaakt en zal dit model ook zeker opvallen. De iPhone 5C is te verkrijgen met drie variaties qua opslaggeheugen, namelijk 8GB, 16GB en 32 GB. De iPhone 5C weegt 132 gram en is 8,97 mm dun. De aanschafprijs van de iPhone 5C ligt rond de € 599-. Deze prijs ligt iets lager dan bij de iPhone 5S. Zodoende kan Apple nu ook een bredere doelgroep aanspreken. De iPhone 5C wordt door vele aanbieders aangeboden in combinatie met een abonnement. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door en vergelijk de verschillende abonnementen.

Plus- en minpunten van de iPhone 5C

De iPhone 5C is een toestel dat nog niet eerder is uitgebracht. Het hippe design is een pluspunt op zich. Iemand die met een iPhone 5C loopt, zal altijd opvallen. Ook zijn de hoesjes die voor deze smartphone te verkrijgen een pluspunt. De hoesjes zijn in verschillende felle kleuren te verkrijgen en hier kan ook heel gemakkelijk mee gewisseld worden. Zodoende heeft de iPhone 5C altijd een aparte look. Een minpunt van de iPhone 5C is, dat het toestel een stuk zwaarder is. Met een gewicht van 132 gram, is de iPhone 5C zwaarder dan haar voorganger. Ook wordt er bij de iPhone 5C gebruik gemaakt van een A6-chip. Dit had de iPhone 5 ook en zodoende is de iPhone 5C niet sneller. Dit zou helaas als minpunt kunnen worden ervaren.

Specificaties

De iPhone 5C heeft een 8 megapixel camera waar mooie foto’s mee gemaakt kunnen worden. Het scherm van deze smartphone heeft een grootte van 4 inch en een resolutie van 1136 x 640 pixels. De iPhone 5C draait op het nieuwste besturingssysteem dat voor Apple is ontwikkeld, namelijk iOS 7. Ook heeft Apple er voor gekozen om de batterij aan te pakken. De capaciteit van de batterij is vergroot en zodoende gaat de batterij van de iPhone 5C maar liefst 10 uur mee. De smartphone draait op een A6-chip, net als haar voorganger. Qua snelheid is er bij de nieuwe uitvoering niets veranderd, maar de chip is wel energiezuiniger gemaakt. Wacht nu niet langer en kies voor de hippe iPhone 5C met een abonnement.