Vergelijken Mobiel Abonnement

Concurrentie op de telecommarkt binnen diverse aanbieders

Deel artikel

Er is steeds meer keuze op de telecommarkt en daarom wordt het steeds belangrijker voor mensen om zo goed mogelijk toestellen te kunnen vergelijken. Naast het vergelijken van de nieuwste smartphones zoals de iPhone 9 worden er ook diverse abonnementen vergeleken. Dit is natuurlijk van belang om het juiste toestel met het juiste abonnement aan te kunnen schaffen voor de beste prijs. Prijs kwaliteit verhouding is ook zeker iets waar consumenten vaker en meer op oordelen. Hier moeten natuurlijk grote aanbieders op de telecommarkt rekening mee houden. Apple die de nieuwste smartphones uitbrengt voor een duur prijskaartje kan niet verwachten dat iedereen het duurste van het duurste aanschaft. Samsung houdt hier ook rekening mee door er voor te zorgen dat de prijzen redelijk betaalbaar zijn in combinatie met een abonnement. Smartphones worden allang niet meer los verkocht voor de hoofdprijs. Het is gebruikelijker om een tweedehands toestel aan te schaffen en hier een duur maar “goed” abonnement bij te kopen i.p.v. duizend euro te betalen voor de nieuwste iPhone. Dan nog maar de prijzen voor een mobiel abonnement achterwege gelaten die er ook nog eens bij opkomen.

Sim only abonnement of telefoonabonnement

Al jarenlang concurreren de soorten abonnementen in de telecomniche met elkaar. Wordt het een sim only abonnement of een telefoon met een abonnement? Het verschil is voor veel mensen niet duidelijk maar toch zeer eenvoudig. Bij een sim only abonnement betaalt de consument alleen maandelijks of jaarlijks, zelf aangeven, de kosten van het abonnement dat bij de sim kaart hoort. Bij een telefoon abonnement betaalt de consument naast de standaard kosten van de simkaart ook het toestel af. Hoe nieuwer het toestel is, hoe duurder het abonnement. Daarom kiezen vele mensen ervoor om een tweedehands toestel aan te schaffen om de vast lasten zo laag mogelijk te houden. Bij toestellen van Samsung en Apple is het vaak algemeen bekend dat de kwaliteit niet veel verschil zal maken bij het aanschaffen van een nieuw toestel of tweedehands. Wel is het zo dat op langer termijn een toestel diverse “kwaaltjes” kan krijgen waardoor het lijkt alsof een tweedehands toestel minder goed is. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet het geval te zijn, het is ook gewoon de manier hoe er met het toestel om wordt gegaan. Zorgvuldig omgaan met een smartphone kan ervoor zorgen dat het mogelijk is om met een tweedehands toestel langer te werken dan met een nieuw toestel. Dit verschilt natuurlijk wel per toestel en per kwaliteit.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede