Vergelijken Mobiel Abonnement

Goede bescherming voor je telefoon

Deel artikel

Heb je een kostbare smartphone, dan wil je natuurlijk voorzien van goede bescherming. Immers een keer stoten kan zorgen voor lelijke krassen of deuken in de bescherming. Laat staan dat er een barst in het scherm komt. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Met een hoesje voorkom je deze problemen. En je hoeft helemaal geen saai hoesje te kiezen. Waarom zou je voor een hoesje kiezen? We geven je een aantal redenen.

Goede bescherming

Het eerste doel van een telefoonhoesje is ervoor om te zorgen dat jouw smartphone goed beschermd wordt. Een hoesje wordt voornamelijk gebruikt om de achterkant van je telefoon te beschermen. Voor de voorkant van je telefoon, je scherm, wordt vaak een screenprotector gebruikt. Er zijn genoeg hoesjes op de markt van verschillende merken zoals Phone-Factory die honderden tests hebben uitgevoerd rondom de kwaliteit van het hoesje. De meeste hoesjes kunnen dus wel tegen een stootje. Daarnaast zijn er ook nog speciale bumper cases op de markt die schokabsorberend werken wanneer je je telefoon per ongeluk laat vallen. Op die manier houd je je smartphone netjes en onbeschadigd. Wees er wel van bewust dat de hoogte van waar je je telefoon laat vallen invloed heeft of er schade zal zijn.

Een hoesje in jouw persoonlijke stijl

Een telefoonhoesje is een leuke manier om indirect iets over jouw persoonlijkheid te zeggen. Als je bijvoorbeeld fan bent van een artiest of een band, waarom zou je dan niet aan de hele wereld laten weten dat je dat bent met je telefoonhoesje? Of wat dacht je van een fotohoesje? Met een hoesje met een design kan je alle kanten op. Kies eentje in jouw lievelingskleur, met een strak of grafisch design of met vrolijke bloemen. Bovendien kun je ook verschillende hoesjes kopen, zodat je kunt afwisselen wanneer jij dat wilt. 

Meer functionaliteiten

Sommige hoesjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook wat extraatjes. Denk bijvoorbeeld aan de lichtgevende hoesjes die zeer populair zijn in de uitgaansgelegenheden. Daarnaast hebben sommige telefoonhoesjes ruimte voor sleutelhangers en zelfs vakjes voor verschillende soorten pasjes. Ook zijn er hoesjes die je op een oplaadcase kan leggen waardoor hij automatisch oplaadt. Ideaal toch? 

Nog meer soorten hoesjes

Met alle verschillende accessoires is het zeker niet raar om te kiezen voor unieke, mooie en vooral functionele accessoires voor jouw gadgets. Denk bijvoorbeeld aan oordopjes. De oplaadcase die je bij de oordopjes krijgt bij aankoop is wit van kleur, wat misschien niet jouw lievelingskleur is. Ben je op zoek naar een look die wat meer bij jou past of goed combineert met jouw Samsung telefoonhoesje, dan kun je voor de oplaadcase een mooi hoesje scoren.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede