Vergelijken Mobiel Abonnement

HTC One M8

De HTC One M8 is het nieuwste paradepaardje van HTC. De HTC One M8 is de opvolger van de HTC One, die ook al erg in de smaak viel. De HTC One werd erg populair door de gebruiksvriendelijkheid en het mooie design. HTC wilde er voor zorgen, dat de opvolger van de HTC One nog hogere ogen zou gaan gooien en dat heeft HTC zeker voor elkaar gekregen. De HTC One M8 is vanaf april van dit jaar te verkrijgen en de vraag naar dit toestel is erg hoog. Natuurlijk heeft HTC de opvolger van de One verbeterd. Zo heeft de HTC One M8 een groter scherm gekregen. Het nieuwste toestel heeft een scherm met een grootte van 5 inch. Ook is de accu verbeterd, zodat de smartphone langer meegaat. Zelfs de camera aan de voor- en achterkant is aangepakt. Zo is de achterkant van de smartphone voorzien van een 4 ultrapixel camera. Ook biedt deze smartphone de gebruiker de mogelijkheid om de foto’s achteraf scherp te stellen. Aan de voorkant van de smartphone zit een camera die voorzien is van 5 megapixels. Ideaal voor de welbekende ‘selfie’. De HTC One M8 maakt gebruik van het 4G netwerk, waardoor de gebruikers supersnel internet hebben. Dat mag tegenwoordig natuurlijk ook niet meer ontbreken.

Modellen, uitvoeringen, abonnementen en prijzen

De HTC One M8 is te verkrijgen met een aluminium behuizing. Dat geeft deze smartphone ook een wat stoerdere look. Ook ligt deze smartphone erg prettig in de hand van de gebruiker. De HTC One M8 wordt standaard geleverd met een intern geheugen van 16 GB. Natuurlijk kan de gebruiker kiezen voor een uitbreiding. Dit is mogelijk door een microSD-kaart aan te schaffen, waardoor het geheugen kan worden uitgebreid met 128 GB. De nieuwste smartphone van HC draait op het besturingssysteem Android. De aanschafprijs van de HTC One M8 is € 695,-. Aangezien deze aanschafprijs behoorlijk hoog is, wordt de HTC One M8 vaak afgenomen in combinatie met een abonnement. Wel is het verstandig om van te voren de te verkrijgen abonnement te vergelijken, aangezien de verschillende providers vaak leuke aanbiedingen hebben om de gebruikers te trekken.

Plus- en minpunten HTC One M8

De HTC One M8 is een smartphone die zich erg richt op het mooie design en gebruiksvriendelijkheid. De smartphone is dan ook erg stoer om te zien. Ook het geluid dat uit deze smartphone komt is zeker de moeite waard. HTC heeft namelijk de speakers en de versterkers compleet vernieuwd. HTC heeft nog een leuk handigheidje aan haar nieuwe smartphone toegevoegd, wat zeker als een pluspunt ervaren wordt. Zo kan de smartphone namelijk worden geactiveerd, door twee keer op het scherm te tikken. HTC heeft er voor gekozen om het scherm van de HTC One M8 is te vergroten. Zodoende zouden gebruikers het als minder ervaren dat het toestel iets groter en zwaarder is dan de voorganger.

Specificaties One M8

De specificaties van de HTC One M8 zijn behoorlijk spectaculair. Zo heeft deze smartphone een scherm met een grootte van 5 inch. Het toestel is voorzien van een camera aan de voor- en achterkant. De camera aan de achterkant is zelfs voorzien van 4 ultrapixels en de foto’s die gemaakt zijn, kunnen achteraf scherper worden gesteld. De HTC One M8 draait op het nieuwste besturingssysteem van Android, genaamd KitKat 4.4.De accu van dit toestel is ook aangepast, waardoor dit toestel een stand-by tijd heeft van maar liefst 496 uur. Wacht nu niet langer meer en sluit een abonnement af op de HTC One M8 en zo gebruik te kunnen maken van dit nieuwste toestel.