Vergelijken Mobiel Abonnement

HTC One mini 2

HTC is een erg populaire speler op de telefonie markt. HTC heeft haar populariteit gewonnen door de lijn One. De smartphones die binnen deze lijn vallen zijn namelijk graag gewilde smartphones. De HTC One behoort tot de populairste smartphones. HTC heeft in het begin van 2014 de HTC One M8 uitgebracht en deze smartphone heeft tot nu toe alle verwachtingen waargemaakt. De nieuwste smartphone die door HTC is uitgebracht, is de HTC One mini 2. De HTC One mini 2, is de opvolger van de HTC One mini. De HTC One mini 2 is een erg compact toestel, maar het toestel heeft wel vele goede specificaties. HTC heeft er voor gekozen om het scherm iets te vergroten, de HTC One mini 2 heeft dan ook een scherm van 4,5 inch. Ook de camera is flink aangepakt. Zo had de HTC One mini een camera van vier ultrapixels aan de achterkant. De HTC One mini 2 heeft een 13 megapixel camera aan de achterkant en zelfs een 5 megapixel camera aan de voorkant. Deze camera mag natuurlijk niet ontbreken, want hiermee kunnen de nodige selfies worden geschoten.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De HTC One mini 2 is in een drietal kleuren te verkrijgen, namelijk grijs, zilver en goud. Het toestel wordt standaard geleverd met een werkgeheugen van 1GB en een opslaggeheugen van 16GB. Voor de gebruikers die dit te weinig vinden, is het opslaggeheugen natuurlijk altijd uit te breiden door middel van een microSD-kaart. De HTC One mini 2 heeft de volgende afmetingen. Het toestel is 137 mm lang, 65 mm breed en het toestel is 10,6 mm dik. In de aanschafprijs van de drie toestellen zit iets verschil. Zo is de aanschafprijs van de grijze- en de zilverkleurige HTC One mini 2 gelijk. De aanschafprijs van deze twee modellen ligt rond de € 400,-. De goudkleurige HTC One mini 2 is de duurste variant. De aanschafprijs van deze variant ligt rond de € 470,-. Aangezien de HTC One mini 2 een wat kleiner en compacter toestel is, ligt de aanschafprijs dus ook iets lager. Toch kiezen de meeste gebruikers voor de HTC One mini 2 in combinatie met een abonnement. Op deze manier hoeft de aanschafprijs niet te worden betaald, maar wordt er elke maand een vast bedrag betaald voor het abonnement. Wel is het erg belangrijk om van te voren de te verkrijgen abonnementen met elkaar te vergelijken om zo niet voor verrassingen te komen staan.

Plus- en minpunten van de HTC One mini 2

Een pluspunt van de HC One mini 2 is dat het allerlei goede specificaties bevat, ondanks dat het een compacter toestel is. Zo heeft het toestel een 4,5 inch scherm en zelfs een 13,0 megapixel camera aan de achterkant. Een minpunt van de HTC One mini 2 is de dikte van het toestel. Met 10,6 mm is het een redelijk dik toestel, ten opzichte van de concurrentie.

Specificaties

De HTC One mini 2 is een compacte smartphone. Deze smartphone draait op het besturingssysteem Android, namelijk Android KitKat 4.4.2. Het besturingssysteem wordt ondersteund door een uitgeklede versie van Sense 6.0. Het toestel wordt standaard geleverd met een opslaggeheugen van 16 GB en een werkgeheugen van 2GB. De HTC One mini 2 wordt aangedreven door een 1,2GHz-quadcore-processor. Het scherm van deze smartphone heeft een grootte van 4,5 inch en een resolutie van 720p. Het toestel ondersteund het $G netwerk, wat staat voor supersnel internet. Aan de achterkant van de HTC One mini 2 zit een 13,0 megapixel camera en aan de voorkant van het toestel bevindt zich een 5 megapixel camera.