Vergelijken Mobiel Abonnement

iPhone 6 komt eraan: wat weten we tot dusver

Deel artikel

Zoals het betaamd bij een nieuwe iPhone vliegen de geruchten je om de oren. Vrijwel direct na de lancering van de iPhone 5s doken de eerste geruchten op over de nieuwe iPhone, die pas een voor een jaar later op de planken ligt. Door alle geruchten en speculaties weten we al enorm veel over de iPhone 6 maar of de geruchten en speculaties de waarheid bevatten is vooralsnog niet bekend . Lees hieronder wat we tot nu toe weten over de nieuwe iPhone.

Groot, groter, grootst

één van de eerste geruchten met betrekking tot de iPhone 6 was dat het toestel groter zal worden dan de voorgaande generaties. Een andere bijkomend gerucht dat opdook was dat Apple niet één maar twee iPhones op de markt zal gaan brengen, namelijk een iPhone 6 met 4,7 inch en 5,5 inch display. Apple gaat voor grotere displays omdat het het formaat van de huidige toestellen slechts 4 inch is en de concurrentie allemaal toestellen hebben met displays groter dan 5 inch.

In de geruchten werd telkens gesproken dat de twee modellen niet gelijktijdig gepresenteerd zullen worden want het 5,5 inch model zou naar verluid te maken hebben met productieproblemen. De meest recente geruchten melden echter dat Apple op 9 september gewoon twee iPhones zal gaan presenteren.

Meer saffier op het toestel

Naast het groter worden van het toestel wordt er veel gespeculeerd over een saffieren display bij de nieuwe iPhone. Dit is nog allerminst zeker want er zouden naar verluid enorm veel productieproblemen zijn, waardoor het onduidelijk is of de nieuwe iPhones daadwerkelijk al voorzien zullen zijn van een saffieren display.

Saffier is velen malen sterker dan de Gorilla Glass en hierdoor is het beeldscherm beter beschermd tegen krassen en barsten. Saffier is niet nieuw bij de iPhone want zo is bij de iPhone 5s de cameralens voorzien van een saffieren afdeklaag en ook de home button.

Het is allerminst zeker of beide nieuwe iPhones voorzien zullen worden van een saffieren display. De meest recente geruchten stellen dat de iPhone 6 met 4,7 inch beeldscherm waarschijnlijk geen saffieren display krijgt maar een display van Gorilla Glass zoals dit ook het geval is bij de iPhone 5s.

Release datum

al langer gingen de geruchten rond dat Apple op 9 september een evenement zal gaan organiseren en nu heeft het Amerikaanse bedrijf het zelf ook bevestigd middels het versturen van uitnodigingen naar de media. De geruchten gingne al uit van een dergelijke release datum want Apple is een bedrijf die houdt aan tradities en de laatste generaties werden telkens in september of oktober gelanceerd. Noteer de datum van 9 september alvast in je agenda!

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede