Vergelijken Mobiel Abonnement

Er zijn nog een aantal best grote verschillen tussen de iPhone 8 en de iPhone X. Zo zit er alleen al een verschil in het design. De iPhone 8 heeft namelijk de traditionele Apple ontwerp, namelijk dat er onder het scherm gewoon de startknop zit en er aan de bovenkant er nog een vrij grote rand is. De iPhone X heeft dit niet, de iPhone X heeft namelijk amper tot geen randen. Doordat de iPhone X deze randen niet meer heeft lijkt het wel alsof de iPhone X uit de toekomst komt. Er zitten dus alleen al grote verschillen in het design. Daarnaast zijn beide telefoons zowel los te verkrijgen als met een abonnement, de iPhone 8 abonnementen zijn bij veel verschillende providers te verkrijgen, net zoals die van de iPhone X.

De scherm en de prestaties
De iPhone 8 heeft een 4,7-inch lcd-scherm. Dit terwijl de iPhone 8 beschikt over een 5,8-inch Retina-Display. Het verschil tussen de beeldschermen van beide iPhone ’s is dus al meer dan 1-inch. Dit is erg veel. Maar ondanks dat het scherm veel groter is het toestel maar een klein beetje groter, dit komt door dat de iPhone X geen startknop meer heeft, zoals hierboven al stond vermeld. Ook op het gebied van het scherm is de iPhone X stukken beter dan de IPhone 8. Op het gebied van prestaties komt er geen winnaar voor, beide gebruiken ze dezelfde Apple A11 Bionic-processor. Daarnaast is de keuze voor de opslagruimte bij beide telefoons hetzelfde, je hebt namelijk bij beide de keuze uit 64gb of 256gb. Daarnaast zijn beide telefoons draadloos op te laden.

De iPhone 8 plus
Naast de iPhone 8 heb je ook nog de iPhone 8 plus. De iPhone 8 plus is eigenlijk het grote broertje van de iPhone 8. Alleen verschillen de twee telefoons amper tot niet, de iPhone 8 plus is daarom eigenlijk ook de opvolger van de iPhone 7 plus. Zoals bij elke telefoon heeft de IPhone 8 plus veel verschillende abonnementen. De iPhone 8 plus abonnementen zijn te verkrijgen in allerlei verschillende combinaties. Zo kun je combinaties maken met het aantal MB’s en het aantal bel/SMS minuten.