Vergelijken Mobiel Abonnement

Komt er een LG Smartphone met scherm die aan beide zijkanten doorloopt?

Deel artikel

Het grote Zuid Koreaanse telecom bedrijf LG heeft op de CES beurs in Las Vegas een opmerkelijk toestel getoond. Het gaat hier om een toestel waarbij het scherm aan beide kanten doorloopt. Samsung kwam onlangs met de Galaxy Note Edge op de markt. Het beeldscherm van deze smartphone loopt slecht aan een kant door. LG kijkt hiermee in te spelen op een nieuwe trend in de smartphone wereld.

De prototype dat werd getoond tijdens de CES beurs het een flexibel 6 inch oled-scherm met een hd-resolutie van 1280*720. In verhouding tot andere smartphones van dit kaliber is dit niet veel. Verdere specificaties van dit toestel ontbreken. Ook is het nog niet bekend of LG dit of een dergelijk toestel ooit zal uitbrengen. Een feit is wel dat LG zoals we van ze gewend zijn erg innovatief bezig is. Onlangs presenteerde het bedrijf wel de nieuwe LG G Flex 2. Dit is een smartphone met een gebogen behuizing. De prestaties en specificaties zijn een stuk beter dan die van zijn voorganger de LG G Flex.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede