Vergelijken Mobiel Abonnement

LG G3

De LG G3 is de nieuwste smartphone van LG. De LG G3 is de opvolger van de LG G2. De LG G2 was al een goed toestel en dit gaat de LG met haar nieuwste toestel nog weer verbeteren. Zo heeft de LG G3 een groter scherm, namelijk een 5,5 inch scherm. Ook is de resolutie van het scherm een stuk beter, zodat alles heel scherp wordt weergegeven. De LG G3 heeft een 16 megapixel camera aan de achterkant en blijft hiermee ook in de buurt van de concurrentie. Aan de voorkant zit een 2.1 megapixel camera om de nodige selfies te maken. Ook is de LG 3 stof- en waterbestendig. Zodoende kan de smartphone overal mee naar toe worden genomen. De LG G3 heeft aan de achterkant naast de camera een extra sensor, die ook wel wordt omschreven als een mysterieuze sensor. Het was lang niet duidelijk waar deze sensor voor diende. Deze sensor is een laser autofocus sensor. Deze sensor zorgt er voor dat er bij foto’s en films op een speciaal deel gefocust kan worden. Ook betekend dit, dat gemaakte foto’s en films nog scherper zullen worden.

Modellen, uitvoeringen, abonnementen en prijzen

De LG G3 heeft een aluminium behuizing en is te verkrijgen in de kleuren zilver, goud en wit. De aluminium behuizing zorgt er voor, dat de LG G3 een wat luxere uitstraling heeft. Ook ligt de LG G3 erg prettig in de hand en zijn alle hoeken van het toestel mooi rond gemaakt. Aangezien het scherm van het nieuwe toestel iets is vergroot, is de nieuwste smartphone ook wat groter. De LG G3 wordt geleverd met een opslaggeheugen van 32 GB en een werkgeheugen van 3GB. LG heeft het werkgeheugen van het toestel iets vergroot. Wel gaan er geruchten, dat LG nog een goedkopere variant van de LG G3 wil uit gaan brengen. Deze smartphone zal dan minder opslaggeheugen hebben, namelijk 16 GB. Ook zal deze smartphone dan waarschijnlijk een werkgeheugen hebben van 2 GB. De prijs van de LG G3 ligt rond de € 650,-. De meeste gebruikers kiezen voor een LG G3 met abonnement, om zo deze hoge aanschafprijs niet t hoeven betalen. Wel is het altijd erg belangrijk om van te voren de verschillende abonnementen te vergelijken die worden aangeboden.

Plus- en minpunten van LG G3

De LG G3 is de nieuwste smartphone van LG en wordt erg positief ontvangen. Een grot pluspunt van dit toestel is het 5,5 inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Deze resolutie ligt een stuk hoger dan de full hd schermen die de concurrentie heeft. Hiermee loopt LG ver vooruit op de concurrentie. Ook heeft de LG G3 een behoorlijke opslagcapaciteit. De LG G3 heeft aan de achterkant een 16 megapixel camera. Hiermee loopt LG redelijk gelijk aan de concurrentie. Toch had LG hier meer uit kunnen halen.

Specificaties

De LG G3 heeft vele spectaculaire specificaties. Het scherm van dit nieuwste model is vergroot, naar 5,5 inch en de resolutie is vele malen beter met 2560 x 1440 pixels. De LG G3 heeft een super snelle quadcore-processor en het toestel heeft een werkgeheugen van 3 GB. Ook heeft dit toestel veel ruimte voor opslag, namelijk 32 GB. Ook is deze opslagruimte zelfs nog uit te breiden. De LG G3 draait op het nieuwste besturingssysteem van Android, namelijk Android KitKat 4.2.2. De nieuwste smartphone is stof- en waterbestendig, waardoor het toestel overal te gebruiken is. Dit is mogelijk, doordat het toestel voorzien is van een IP-67 certificering. Deze IP-67 certificering kan ook wel worden omschreven als een dunne beschermlaag op het toestel, die water, stof en zand tegenhoudt. Wacht nu dus niet meer langer en kies voor de LG G3 met een abonnement.