Vergelijken Mobiel Abonnement

Microsoft presenteert Lumia 950 en 950XL

Deel artikel

Microsoft heeft vandaag twee nieuwe smartphones in de Lumia lijn aangekondigd, het gaat om de Lumia 950 en Lumia 950XL. De 950 beschikt over een 5,2 inch groot scherm, de XL variant heeft een scherm van 5,7 inch. Bijzonder aan de telefoons is dat deze beschikken over een vloeibare koeling.

Beide toestellen werken met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, de interne opslagruimte is 32GB en is uitbreid baar tot maximaal 2TB met een geheugenkaartje. Aan de achterkant hebben de toestellen de beschikking over een 20 megapixels camera. De 950 variant is uitgerust met een snapdragon 808 processor, de 950XL met een iets krachtigere processor; de Snapdragon 810.

Bijzonder is de vloeibare koeling waarover de toestellen beschikken, helaas heeft de fabrikant nog geen details hierover bekend gemaakt. Uiteraard lees je het op deze website, zodra er meer bekend is geworden! Verder beschikken beide toestellen over een irisscanner en kunnen draadloos opgeladen worden. De Lumia 950 wordt verkocht voor 549 dollar, de 950 kost 649 dollar. Vanaf november zijn de toestellen beschikbaar.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede