Vergelijken Mobiel Abonnement

Nokia Lumia 1520

De Nokia Lumia 1520 is de nieuwste smartphone van Nokia. Nokia ziet haar smartphone als het vlaggenschip van 2014. De Nokia Lumia 1520 is op dit moment één van de grootste smartphones die te verkrijgen zijn. De Nokia Lumia 1520 heeft een scherm van maar liefst 6 inch en wordt dan ook wel een phablet genoemd. Nokia is een aantal jaren lang marktleider geweest in de mobiele telefoniemarkt. Helaas ging het op een gegeven moment wat slechter met Nokia en heeft Nokia haar gehele telefonie tak overgedaan aan Microsoft. Microsoft brengt nu alle smartphones uit, maar gebruikt nog wel de naam Nokia. Dit doet Microsoft erg slim, aangezien Nokia natuurlijk heel erg bekend is. Zo ook de Nokia Lumia 1520. Deze nieuwste smartphone is de opvolger van de Nokia Lumia 1020. De Nokia Lumia 1520 is voorzien van het gehele Microsoft Office pakket. Zo heeft de gebruiker altijd alles bij de hand en kan deze smartphone ook goed worden gebruikt om tussentijds werkzaamheden op te verrichten. De Nokia Lumia 1520 heeft een 20 megapixel PureView-camera die prachtige foto’s vastlegt. Door middel van het speciale programma Nokia storyteller, kunnen door middel van de gemaakte foto’s prachtige verhalen worden verteld.

Modellen, uitvoeringen, abonnementen en prijzen

De Nokia Lumia 1520 is te verkrijgen in vier verschillende kleuren, namelijk wit, zwart, geel en rood. Ook zijn modellen te verkrijgen in verschillend prijsklassen. Zo is het zwarte model het goedkoopst en het rode model het duurst. De prijzen van de Nokia Lumia 1520 verschillen tussen de € 500,- en € 550,-. De behuizing van de Nokia Lumia 1520 is van plastic. Het enige nadeel hiervan is, dat de hoeken niet mooi rond lopen. De rode Nokia Lumia 1520 is in een glanzende kleur te verkrijgen, terwijl de overige kleuren in een matte uitvoering te verkrijgen zijn. De Nokia Lumia 1520 is wel een vrij grote phablet. Dit komt natuurlijk door het scherm van 6 inch. Toch is deze phablet niet erg dik. Met 8,7 mm valt de dikte heel erg mee. De Nokia Lumia 1520 kan worden afgenomen met een abonnement, aar deze phablet kan natuurlijk ook los worden gekocht. Toch kiezen de meeste gebruikers voor een abonnement. Vergelijk van te voren wel alle abonnementen die te verkrijgen zijn om zo de beste prijs te kunnen kiezen.

Plus- en minpunten van de Nokia Lumia 1520

Een groot voordeel van de Nokia Lumia 1520 is het grote scherm, namelijk die van 6 inch. Op dit scherm is alles erg goed af te lezen. Ook kunnen de kleuren van het scherm constant worden aangepast. De kleuren kunnen levendiger of zelf realistischer worden gemaakt. Een ander pluspunt van de Nkia Lumia 1520 is, dat deze phablet een handschoenenmodus heeft. Dit betekend dat deze phablet kan worden bediend met handschoenen aan. Een nadeel van de Nokia Lumia 1520 is, dat het scherm behoorlijk gevoelig is. Als er door de phablet wordt gescrold kan de phablet dat soms als een aanraking zien, waardoor er bijvoorbeeld een app wordt geopend.

Specificaties

De Nokia Lumia 1520 is een zeer goede phablet. Dit toestel is ook erg geschikt om te gebruiken als zakelijke telefoon. Het toestel heeft een 20 megapixel PureView-camera. De batterij van de Nokia Lmia 1520 kan behoorlijk wat aan, met een vermogen van 3400 mAh. De Nokia Lumia 1520 heeft een full hd 6 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080. De Nokia Lumia 1520 wordt standaard geleverd met een opslaggeheugen van 32 GB. Wel kan deze natuurlijk worden uitgebreid door middel van een microSD-kaart. Wacht niet langer meer en kies voor een Nokia Lumia 1520 met abonnement.