Vergelijken Mobiel Abonnement

Nokia Lumia 630

De Nokia Lumia 630 is de opvolger van de Nokia Lumia 520 en de Nokia Lumia 620. Dit model wordt de Nokia van de nieuwe generatie genoemd. Het toestel is namelijk één van de eerste toestellen met Windows Phone 8.1. De Nokia Lumia 630 is een goedkopere telefoon, met een adviesprijs van € 149,-. Op deze manier kan Microsoft een heel breed publiek bereiken. Microsoft biedt dan namelijk goedkopere smartphones aan, maar ook veel duurdere modellen zoals de Nokia Lumia 930 waarvan de aanschafprijs rond de € 700,- ligt. Toch verwachten de meeste gebruikers niet zoveel van dit nieuwste toestel, maar daar gaan de meeste gebruikers al de mist in. De Nokia Lumia 630 heeft namelijk een 4,5 inch scherm en is behoorlijk snel door de krachtige quad-core processor. Daarnaast heeft de Nokia Lumia een 5,0 megapixel camera voor de nodige foto’s. Dus de gebruiker krijgt voor een lage aanschafprijs een behoorlijke smartphone.

Plus- en minpunten van de Nokia Lumia 630

Het grote pluspunt van de Nokia Lumia 630 is het grote aanbod wat de gebruiker krijgt, voor de zeer lage aanschafprijs. Een ander pluspunt is, dat de Nokia Lumia één van de eerste smartphones is met Windows Phone 8.1. Een minpunt van de Nokia Lumia 630 is, dat het scherm een erg lage resolutie heeft. De Nokia Lumia 630 heeft een 4,5 inch scherm met een resolutie van 854 x 480 pixels. Hierdoor zijn onder andere de kleuren niet erg scherp. Microsoft had hier nog meer uit kunnen halen.

Modellen, uitvoeringen, abonnementen en prijzen

De Nokia Lumia 630 is te verkrijgen met verschillende gekleurde hoesjes. Zo kan er altijd gevarieerd worden. De hoesjes zijn in de volgende kleuren te verkrijgen: zwart, wit, groen, geel en oranje. Ook het startscherm van het toestel kan steeds worden gewisseld qua kleur. Zo kan het toestel constant worden aangepast aan de stijl van de gebruiker. Het toestel heeft een hoogte van 129,5 mm en een breedte van 66,7 mm. Het toestel is 9,2 mm dik. De Nokia Lumia 630 heeft een opslaggeheugen van 8 GB. Dit is natuurlijk niet erg ruim, zodoende kan het opslaggeheugen worden uitgebreid. Het opslaggeheugen kan worden uitgebreid door middel van een microSD-kaart van maar liefst 128 GB. Het leuke hieraan is, dat de Nokia Lumia 630 de enige is die zo’n groot uitbreidbaar geheugen aanbiedt. En dat allemaal voor een prijs van € 149,-. Door deze lage aanschafprijs, zullen veel gebruikers het toestel los gaan kopen. Natuurlijk kan de Nokia Lumia 630 ook worden afgenomen in combinatie met een abonnement. Vergelijk wel van te voren de verschillende abonnementen die te verkrijgen zijn.

Specificaties

De Nokia Lumia 630 is een erg kleurrijke smartphone met een zeer lage aanschafprijs. Het toestel heeft een 4,5 inch scherm met een resolutie van 854 x 480 pixels. De Nokia Lumia 630 heeft een 5,0 megapixel camera voor de nodige foto’s. De Nokia Lumia 630 heeft een krachtige 1,2 Ghz quad-core processor en heeft standaard 512 MB aan werkgeheugen. De Nokia Lumia 630 heeft één van de snelste toetsenborden, namelijk Word Flow. Het toestel wordt ook geleverd met het nieuwe programma HERE Maps. HERE Maps zorgt er voor dat de gebruiker nooit meer kan verdwalen. Ook reizen via openbaar vervoer wordt stap voor stap weergegeven. De Nokia Lumia is dus een perfect toestel voor een hele lage prijs.