Vergelijken Mobiel Abonnement

Nokia Lumia 930

Sinds Microsoft de gehele telefonie tak over heeft genomen van Nokia, brengt het bedrijf nog wel steeds smartphones uit onder de naam Nokia. Dit doet Microsoft natuurlijk erg slim, aangezien de Nokia een grote naamsbekendheid heeft. Microsoft heeft al vele Nokia toestellen uitgebracht. Eén van de nieuwste smartphones die door Microsoft zijn uitgebracht, is de Nokia Lumia 930. De Lumia lijn is een erg populaire lijn. De smartphones die binnen deze lijn vallen zijn erg gewilde smartphones. Zo ook de Nokia Lumia 930. De Nokia Lumia heeft een 5 inch scherm en zelfs een 20 megapixel camera. Ook is de Nokia Lumia 930 zo gebouwd dat de smartphone draadloos kan worden opgeladen.

Plus- en minpunten van de Nokia Lumia 930

Een groot pluspunt van de Nokia Lumia 930 is de 20 megapixel PureView-camera. Ook heeft het toestel vier directionale microfoons met surround-sound waar prachtige video’s mee geschoten kunnen worden. Het geluid bij deze video’s is nog nooit zo natuurlijk geweest. Natuurlijk heeft Microsoft een speciale camera app ontwikkeld, om zo nog meer uit de foto’s en video’s te halen. Een minpunt van de Nokia Lumia 930 is, dat het opslaggeheugen niet uit te breiden is. De Nokia Lumia 930 wordt standaard geleverd met een opslaggeheugen van 32GB. Toch zal dit voor veel gebruikers niet genoeg zijn.

Modellen, uitvoeringen, abonnementen en prijzen

De Nokia Lumia 930 is in een aantal verschillende kleuren te verkrijgen. Van de standaard kleuren zwart en wit, tot de trendy kleuren oranje en fel groen. Het toestel is 137 mm lang en 71 mm breed. De dikte van het toestel is 9,8 mm. Met deze afmetingen kan de Nokia Lumia 930 goed meedraaien met de concurrentie. Ook heeft Microsoft een paar accessoires ontworpen die perfect aansluiten bij de Noki Lumia 930. Zo is er onder andere een Bluetooth-miniluidspreker te verkrijgen in de kleuren van het toestel. Ook is er een draadloze laadluidspreker te verkrijgen, die dus ook nog eens het toestel draadloos op kan laden. De aanschafprijs van de Nokia Lumia 930 ligt rond de € 700,-. Een beste prijs, maar dan heeft de gebruiker ook echt wat. Zodoende wordt de Nokia Lumia 930 dan ook aangeboden in combinatie met een abonnement. De gebruiker kan zijn eigen abonnement samenstellen. Vergelijk wel altijd van te voren de verschillende abonnementen om zo tot de beste keus te komen.

Specificaties

De Nokia Lumia 930 is een top toestel dat uit is gebracht door Microsoft. De Nokia Lumia 930 is een supersnel toestel voorzien van vele goede specificaties en allerlei andere leuke snufjes en apps. De Nokia Lumia 930 heeft een 5 inch scherm, met een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het 5 inch scherm is ook nog een energiezuinig en er wordt gebruik gemaakt van OLED-technologie, waardoor de kleuren perfect uitkomen. Ook is het scherm perfect leesbaar in de zon. De Nokia Lumia 930 heeft een 20 megapixel camera waar prachtige foto’s en video’s mee gemaakt kunnen worden. Ook aan de voorkant van het toestel zit een extra camera voor Skype en natuurlijk voor de nodige selfies. Het toestel werkt erg snel en zal niet snel vastlopen, dit komt door de 2.2 Ghz quad-core processor. Ook is het toestel aangesloten op het 4G netwerk. Microsoft heeft voor de Nokia Lumia 930 een aantal speciale apps ontwikkeld. Ook kunnen er natuurlijk de nodige apps worden gehaald uit de Windows Phone Store.