Vergelijken Mobiel Abonnement

Opvouwbare Galaxy X smartphone van Samsung ontdekt

Deel artikel

De kans bestaat dan Samsung de Galaxy X al binnenkort gaat presenteren. Dit blijkt uit een supportpagina vermelding op de website van Samsung zo is ontdekt door Mobiel Kopen. Op de website is een nieuw model gevonden het modelnummer SM-G888N0. In de wandelgangen wordt dit model al langer in verband gebracht met de opvouwbare telefoon. Ter informatie, een vermelding op een support pagina zoals in dit geval duidt vaak op een introductie in de nabije toekomst.

SM-G888N0
Sinds een paar maanden duikt met enige regelmaat een Samsung toestel met het typenummer SM-G888N0 op. Zo ontving het al een certificatie van de Bluetooth dienst en werd het door de Koreaanse diensten goedgekeurd. Dit modelnummer was voor velen een raadsel en het duurde dan ook niet lang voor het modelnummer SM-G888N0 gekoppeld werd aan de Samsung Galaxy X.

Wat verwachten we van dit model
De Samsung Galaxy X naam is al jaren onderwerp van gesprek. Deze smartphone krijgt namelijk een flexibel display dat mogelijk op te vouwen is; een unicum in smartphoneland. Verschillende fabrikanten lijken ermee bezig te zijn maar Samsung heeft binnenkort de primeur als we de geruchten mogen geloven. Wat verder de specificaties van het model zullen zijn is nog niet bekend. Waar de smartphone al verschillende keren gekeurd is door de instanties is er nog niets bekend geworden over de grootte van het scherm of bijvoorbeeld de chipset. Over al deze specificaties is nog vrij weinig bekend.

Of het opvouwbare model werkelijkheid wordt zullen we snel weten. Er is een grote kans dat Samsung de opvouwbare Galaxy X begin 2018 tijdens de CES in Las Vegas of tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gaat onthullen. Dit zijn de eerste grote gelegenheden om de smartphone te onthullen. De CES wordt begin januari gehouden, het Mobile World Congress in Barcelona vindt eind februari plaats. Van de twee evenementen lijkt CES 2018 de beste tijd aangezien de MWC waarschijnlijk gebruikt gaat worden voor de introductie van de Galaxy S9 modellen. Als derde optie is het nog mogelijk dat Samsung een speciaal evenement voor dit toestel inplant.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede