Vergelijken Mobiel Abonnement

Algemene informatie Hi

Hi is een mobiele provider die is opgericht 1996. Hi was daarmee één van de eerste aanbieders op de prepaid markt. Hi is een dochteronderneming van KPN. Hi richt zich voornamelijk op de jongere generatie en Hi heeft zelfs een aparte tak ontwikkeld voor kinderen genaamd Hi Young Hi wil laten inzien dat mobiele telefonie ook erg veilig kan zijn voor kinderen. Door reclames met bekende sterren uit te brengen en leuke aanbiedingen hier aan vast te knopen probeert Hi haar doelgroep te bereiken. Dat lukt deze mobiele provider erg goed, want Hi is al een behoorlijke tijd een erg belangrijke speler op de mobiele telefoon markt.

Waar kan men Hi abonnementen bestellen?

Hi biedt haar gebruikers de mogelijkheid om abonnementen af te sluiten via internet. Via haar eigen webpagina kunnen de gebruikers alle benodigde informatie vinden. Ook heeft Hi en eigen klantenservice waar gebruikers terecht kunnen met vragen. Hi bezit ook nog steeds eigen telefoon winkels. De medewerkers die hier werken kunnen de gebruikers voorzien van alle benodigde informatie. De producten en diensten die Hi aanbiedt zijn ook te verkrijgen in overige telefoonwinkels zoals Phone House en Belcompany.

Aanbod en abonnementen

Hi biedt haar gebruikers vele diensten aan. Zo kunnen de gebruikers kiezen uit een abonnement in combinatie met een smartphone, er kan gekozen worden voor een sim only abonnement, maar de gebruikers kunnen ook kiezen voor een prepaid sim only abonnement of een prepaid in combinatie met een toestel. Hi biedt haar gebruikers supersnel internet aan, aangezien Hi al bijna in heel Nederland het 4G-netwerk heeft uitgerold. Hi weet dat haar doelgroep niet meer zonder internet kan tegenwoordig, dus biedt Hi zelfs een databundel aan van 6GB. Zo kunnen de gebruikers eindeloos internetten. Niet voor niets wordt deze bundel dan ook Hi eindeloos genoemd. Hi biedt natuurlijk ook kleinere databundels aan, om zo aan de wensen van iedere gebruiker te kunnen voldoen. Naast deze databundels biedt Hi ook nog bel-bundels aan. Hi geeft hier minder aandacht aan, aangezien de gebruikers van Hi bijna alles via het internet doen. Bij deze abonnementen biedt Hi de allernieuwste smartphones aan. Hi wil graag bij de tijd blijven en zal dan ook als eerste een nieuw uitgekomen smartphone aanbieden. De abonnementen die Hi aanbiedt kunnen worden afgesloten voor één of twee jaar. Dit geldt ook voor de sim only abonnementen die Hi aanbiedt. Hierbij kan de gebruiker ook zelf aangeven hoeveel mb er wordt afgesloten en of er eventueel belminuten nodig zijn. Hi neemt haar doelgroep erg serieus en is dan ook erg druk bezig met social media. Zo bevindt Hi zich op Facebook, Twitter en Google+. Ook heeft Hi haar eiegn forum en blog. Zo zorgt Hi er voor dat ze via vele kanalen altijd beschikbaar is. Ook zorgt Hi ervoor dat haar gebruikers altijd muziek kunnen luisteren en muziekclips kunnen bekijken via de smartphone. Hi biedt hier dan ook nog weer een aparte service voor aan. Hi maakt gebruik van het 4G-netwerk dat al bijna in heel Nederland is uitgerold. Hi beloofd haar gebruikers dan ook niet voor niets dat ze supersnel internet hebben. Hi is hier haar concurrenten een streepje mee voor, aangezien nog niet alle andere mobile providers het 4G-netwerk al hebben uitgerold.