Vergelijken Mobiel Abonnement

Algemene informatie hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een mobiele provider die goedkope sim only abonnementen aanbiedt. Hollandsnieuwe is opgericht in 2011 en het is een dochter van de mobiele provider Vodafone. Wel staat Hollandsnieuwe helemaal op zich zelf. De kracht van Hollandsnieuwe is, dat gebruikers nooit meer betalen, dan dat er is afgesloten. Zodra de belminuten of mb’s op zijn, dan kan er ook geen gebruik meer van worden gemaakt. Zo worden er dus geen hoge kosten gemaakt als er buiten de bundel wordt gebeld of wordt gesurft op internet, omdat dit bij Hollandsnieuwe dus niet mogelijk is. Zodra het beltegoed op is, krijgt de gebruiker een gratis sms om aan te geven dat het beltegoed op is. Hollandsnieuwe geeft de gebruikers de mogelijkheid om beltegoed bij te kopen. Op deze manier zorgt Hollandsnieuwe er voor dat de kosten altijd goed in de gaten kunnen worden gehouden.

Aanbod en abonnementen

Hollandsnieuwe biedt alleen sim only abonnementen aan. Hollandsnieuwe heeft er voor gekozen om de gebruikers één bundel aan te bieden waaruit kan worden gebeld, gesmst en ook nog op internet kan worden gesurfd. Deze bundel bestaat uit en aantal belminuten en de gebruiker beslist dus zelf hoe deze belminuten worden verbruikt. Binnen deze bundel wordt er voor 1 minuut bellen, 1 sms of 1 mb data hetzelfde afgeschreven. Hollansnieuwe geeft de gebruikers de kans om maandelijks gratis over te stappen naar een hogere of lagere bundel. Hollandsnieuwe biedt bij haar sim only abonnementen ook smartphones aan. Hollandsnieuwe heeft er bewust voor gekozen om niet de allernieuwste smartphones aan te bieden, aangezien de provider de kosten graag laag wil houden. Hollandsnieuwe vraagt een vast laag bedrag voor de smartphone en zodra het abonnement afloopt is het toestel voor de gebruiker. De extra kosten die worden betaald voor het toestel komen te vervallen en de maandelijkse lasten zullen dan nog lager uitvallen als het sim only abonnement wordt verlengd.
De sim only abonnementen van Hollandsnieuwe kunnen voor één of twee jaar worden afgesloten.
Hollandsnieuwe biedt vier verschillende abonnementen aan. Met de sim only 75 en 175 kan er worden gebeld en kunnen er sms’jes worden verstuurd. Daarnaast biedt Hollandsnieuwe ook de sim only 275 en 550 aan. Met deze laatste sim only abonnementen kan er niet alleen worden gebeld en gesmst, maar de gebruiker kan hier ook mee internetten.
Hollandsnieuwe biedt haar gebruikers ook prepaid toestellen aan. De gebruikers kunnen dan beltegoed kopen via de website van Hollandsnieuwe.

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone en er wordt dan ook gebruik gemaakt van het netwerk van Vodafone. In bepaalde delen van Nederland maakt Vodafone al gebruik van het 4G-netwerk. Begin 2015 zal heel Vodafone in heel Nederland het 4G-netwerk aanbieden. Zodra dit het geval is, gaat Hollandsnieuwe ook geheel over naar het 4G-netwerk. De dekking van Vodafone is in heel Nederland prima voor elkaar.

Waar te krijgen

De sim only abonnementen van Hollandsnieuwe zijn alleen te verkrijgen via de website van deze provider. Via de website kan een keuze worden gemaakt qua sim only abonnement en de gebruiker kan er eventueel een smartphone bij uitkiezen. Zodra deze keuze is bevestigd zal Hollandsnieuwe de smartphone met sim only abonnement nar de gebruiker opsturen. Hier zullen een aantal werkdagen over heen gaan.