Vergelijken Mobiel Abonnement

Algemene informatie T-Mobile

T-Mobile is officieel een Duits bedrijf en is opgericht in 1999. T-Mobile heeft zich pas begeven op de Nederlandse markt, vanaf het moment dat T-Mobile de provider BEN overnam. Dit gebeurde in 2002, maar vanaf 2003 startte T-Mobile echt met activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor van BEN in Den Haag werd overgenomen en dit is het hoofdkantoor geworden van T-Mobile. In 2007 nam T-Mobile de provider Orange over, wat er voor zorgde dat T-Mobile de op één na grootste provider werd in Nederland. T-Mobile wil dit graag vast houden en zodoende werd er altijd gezocht naar nieuwe opties. Hierdoor koos T-Mobile er voor om in 2008 de provider BEN weer op te starten . BEN is zo een dochteronderneming geworden van T-Mobile en BEN verkoopt alleen sim only abonnementen. T-Mobile is wereldwijd actief en heeft maar liefst meer dan 42.000 werknemers In Nederland telt T-Mobile ongeveer 1.700 medewerkers.

Aanbod en abonnementen

T-Mobile biedt verschillende abonnementen aan, maar ook prepaid. T-Mobile biedt abonnementen aan in combinatie met een smartphone, maar ook abonnementen zonder een smartphone. Deze laatste vorm wordt sim only genoemd. Sim only abonnementen zijn ideaal voor gebruikers die nog een goed werkende telefoon hebben. Bij een sim only abonnement wordt er alleen een databundel afgesloten in combinatie met belminuten Doordat er geen nieuwe smartphone bij het sim only abonnement wordt afgenomen, kunnen de vaste maandelijkse lasten lager worden gehouden. Kiest de gebruiker voor een abonnement in combinatie met een nieuwe smartphone, dan zorgt T-Mobile er voor dat er een keuze kan worden gemaakt uit één van de allernieuwste smartphones. T-Mobile biedt abonnementen aan voor één of twee jaar. T-Mobile weet dat internetten tegenwoordig erg belangrijk is, zodoende biedt T-Mobile bij haar abonnementen zelfs tot 10 mb aan internet aan. Dit geldt alleen niet voor alle smartphones. Ook biedt T-Mobile een aantal extra opties aan, die bij een abonnement kan worden afgenomen. Voor een klein bedrag per maand kan er bijvoorbeeld onbeperkt muziek worden geluisterd. Ook biedt T-Mobile extra opslagruimte aan voor een bepaald bedrag. Een andere extra optie is, dat voor een bepaald bedrag er onbeperkt kan worden gebeld naar een aantal andere T-Mobile nummers. T-Mobile heeft daarnaast er ook nog voor gekozen om een aantal opties aan te bieden voor mensen die op vakantie gaan. Zoals bijvoorbeeld onbeperkt internetten in het buitenland. Hier wordt dan een vast bedrag voor betaald, zodat de gebruiker na de tijd niet voor extra hoge kosten komt te staan. T-Mobile biedt ook nog steeds prepaid telefoons aan, voor de gebruikers die hun kosten goed in de gaten willen houden. Beltegoed kan tegenwoordig heel gemakkelijk worden gekocht via internet.

T-Mobile biedt voor een groot deel al het 4G-netwerk aan. Nog niet alle smartphones ondersteunen dit netwerk, zodoende biedt T-Mobile dus ook nog voor een klein deel het 3G-netwerk aan.

Waar kan men Tele2 abonnementen bestellen?

T-Mobile werkt tegenwoordig veel via internet, aangezien de meeste gebruikers ook alles via internet bestellen. Alle diensten kunnen online worden afgenomen. T-Mobile heeft ook nog vele winkels door heel Nederland, zodat gebruikers ook altijd via de winkels producten of diensten kunnen afnemen. Ook voor gebruikers die persoonlijk contact prettiger vinden, is het ideaal dat er nog steeds winkels zijn.