Vergelijken Mobiel Abonnement

Samsung Galaxy S5 active

Samsung is op dit moment een hele belangrijke speler op de telefonie markt. Dit komt onder andere door de populaire smartphones, die Samsung uitbrengt. Alle smartphones uit de Galaxy lijn, slaan enorm aan bij gebruikers. Zodoende brengt Samsung dan ook vele verschillende smartphones uit in deze lijn. Het grote succes begon toen de Samsung Galaxy S4 werd uitgebracht. In 2013 was dit namelijk de populairste smartphone. De opvolger hiervan, de Samsung Galaxy S5 werd uitgebracht begin 2014 en is ook al een enorm succes. Samsung heeft al een aantal varianten uitgebracht, van de Samsung Galaxy S5 en nu dus ook de Samsung Galaxy S5 Active. De Samsung Galaxy S5 Active, heeft dezelfde specificaties als de Samsung Galaxy S5, maar deze smartphone richt zich specifiek op de actieve gebruiker. Hier is deze smartphone ook helemaal voor gemaakt. Zo heeft de Samsung Galaxy S5 Active een hele sterke behuizing, die erg goed tegen een stootje kan. De behuizing voldoet aan speciale normen van het Amerikaanse leger, waardoor het toestel ook beschermt wordt tegen luchtvochtigheid luchtdruk op grote hoogtes en het toestel wordt beschermt tegen hoge en lage temperaturen.

Specifiaties

De Samsung Galaxy S5 Ative heeft in grote lijnen dezelfde specificaties als de Samsung Galaxy S5. Het toestel heeft onder andere dus ook een 5,1 inch scherm en een 16,0 megapixel camera. Het toestel is natuurlijk stof- en waterbestendig, maar ook nog eens schokbestendig. De smartphone is uitgerust met een Actie Key. Deze Active Key zorgt ervoor dat de gebruiker direct in het Activity gedeelte komt In dit gedeelte heeft de gebruiker onder andere toegang tot een kompas, een stopwatch en een barometer.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De Samsung Galaxy S5 Active wordt uitgebracht in drie verschillende kleuren, namelijk gecamoufleerd groen, robijn rood en titanium grijs. De kleuren alleen, geven al aan dat het een speciaal toestel is. De Samsung Galaxy S5 Active heeft in principe dezelfde afmetingen als de S5, alleen is het nieuwste toestel iets zwaarder en groter. Dat is natuurlijk ook logisch, aangezien het toestel een zwaardere behuizing heeft. De afmetingen van de Samsung Galaxy S5 Active zijn als volgt. Het toestel is 145 mm hoog en 73 mm breed. De dikte van het toestel is 8,3 mm en het toestel weegt 170 gram. De Samsung Galaxy S5 Active wordt daarnaast afgeleverd met een werkgeheugen van 2 GB en een opslaggeheugen van 16 GB. Dit is hetzelfde als bij de Samsung Galaxy S5. De prijs van het toestel ligt iets hoger dan de voorganger. De aanschafprijs van de Samsung Galaxy S5 Active ligt rond de € 750,-. Het toestel wordt dan ook aangeboden in combinatie met een abonnement, om zo deze aanschafprijs niet te hoeven betalen. Er zullen vele providers zijn, die dit toestel aanbieden in combinatie met een abonnement. Zodoende wordt er ook altijd geadviseerd, om van te voren de verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken om zo altijd tot de beste keus te komen.

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy S active

De Samsung Galaxy S5 Active is natuurlijk een top toestel op zich. Voor de actieve gebruiker, is het toestel perfect. Het grote pluspunt van dit toestel is dan ook dat het tegen een goede stoot kan. Daar zorgt de sterke behuizing voor. Daarnaast heeft het toestel nog vele specificaties die op de actieve gebruiker zijn afgesteld. Een minpunt van het toestel is, dat het voor een groot gedeelte een kopie is van de Samsung Galaxy S5. Sommige gebruikers kunnen dit als een negatief punt ervaren.