Vergelijken Mobiel Abonnement

Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 wordt omschreven als het vlaggenschip voor 2014. Dit is natuurlijk niet zo gek, aangezien de S5 de opvolger is van de populaire Samsung Galaxy S4. Samsung wil deze lijn natuurlijk graag voortzetten, aangezien de Samsung Galaxy S4 één van de best verkochte smartphones is. De Samsung Galaxy S5 wordt uitgebracht met een groter scherm, namelijk 5.1 inch. Het scherm is voorzien van amoled-technologie, waardoor het scherm zelfs in de zon goed af te lezen is. De Samsung Galaxy S5 is voorzien van een camera met maar liefst 16 megapixels. Deze camera zorgt er voor dat er met dit top toestel prachtige foto’s kunnen worden gemaakt. De Samsung Galaxy S5 is voorzien van een vingerafdruk scanner, waarmee deze smartphone te bedienen is. Het toestel is zelfs stof- en waterbestendig. Er worden veel abonnementen op de Samsung Galaxy S5 afgesloten, maar het toestel kan natuurlijk ook los worden gekocht.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De Samsung Galaxy S5 is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren, namelijk zwart, wit, blauw en goud. Alle vier modellen zijn te verkrijgen met een opslaggeheugen van 16 GB. Wel zit er een verschil in de aanschafprijs van de modellen. Zo is de zwarte uitvoering het goedkoopste, de prijs ligt hierbij rond de €560,- en de gouden uitvoering is het duurst. De aanschafprijs van dit model ligt rond de €630,-. Er zijn natuurlijk verschillende providers die deze smartphones aanbieden, dus vergelijk de abonnementen van de Samsung Galaxy S5 met elkaar, zodat er niet te veel wordt betaald. Het design van de Samsung Galaxy S5 verschilt niet erg veel, ten opzichte van de voorganger. De smartphone is iets dikker, breder en hoger en de achterkant van het toestel is aangepast. Samsung heeft al bekend gemaakt, dat zij op een later tijdstip een Samsung Galaxy S5 mini willen gaan uitbrengen. Hierover is nog niet veel bekend.

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 heeft een aantal nieuwe specificaties, die zeker als pluspunt kunnen worden ervaren. Zo is de smartphone namelijk water- en stofbestendig. Het toestel is IP67-gecertificeerd. Dit betekend dat er een bepaalde laag over het toestel heen zit, zodat deze bestendig is tegen zand, stof, water en verschillende andere vloeistoffen. Een andere nieuwe functie op deze smartphone, is een hartslagmeter. Deze hartslagmeter is ingebouwd en Samsung is de eerste die dit naar buiten brengt. In combinatie met de functie S Health, een persoonlijke fitnesstracker, is deze smartphone erg geschikt voor iedereen die bezig is met een gezond leven. En aangezien dit tegenwoordig erg in is, zijn deze nieuwe functies dus een groot pluspunt voor de Samsung Galaxy S5. Helaas heeft de Samsung Galaxy S5 ook een minpunt. Het design van dit toestel is ten opzichte van de voorganger te weinig veranderd. Er zijn maar een paar kleine aanpassingen gedaan.

Specificaties

De Samsung Galaxy S5 werd ontpopt als het nieuwe paradepaardje van Samsung en dat is ook zeker gelukt. Het toestel heeft een scherm van 5,1 inch waar alles perfect op is te zien. Dit komt onder andere door de amoled-technologie die er voor zorgt dat zelfs in fel zonlicht, het scherm goed is af te lezen. Het toestel is ook voorzien va een camera met maar liefst 16.0 megapixels. Daarnaast is het toestel voorzien van een supersnelle autofocus, zodat alle belangrijke momenten altijd vast gelegd kunnen worden. Het toestel is te bedienen door middel van een vingerafdrukscanner. Het besturingssysteem waar de Samsung Galaxy S5 gebruik van maakt is de nieuwste versie van Android. Wacht nu niet langer meer en kies voor aan Samsung Galaxy S5 in combinatie met een abonnement.