Vergelijken Mobiel Abonnement

Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is de nieuwe phablet en opvolger van de phablet die door Samsung in 2013 werd uitgebracht. De Note 4 beschikt over een 5,7-inch QHD display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De QHD resolutie maakt dat video’s en foto’s haarscherp ogen. De phablet is voorzien van een metalen frame en een achterkant van kunstleer wat de Note 4 een luxe uitstraling geeft. De achterklep is vrij makkelijk te verwijderen. De Note 4 is voorzien van een S-Pen stylus die in de behuizing is op te bergen.
De phablet beschikt over een quadcore processor met een kloksnelheid van 2,7 GHz. Het werkgeheugen bedraagt 3Gb en er is 32GB aan opslaggeheugen aanwezig. Dit opslaggeheugen kan middels een microSD-kaart worden uitgebreid. De Note 4 draagt op Android met Touchwiz.

Samsung Galaxy Note 4 features

Ook is de Note 4 voorzien van een vingerafdrukscanner die in de homeknop is geïmplementeerd. Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een hartslagmeter. De vingerafdrukscanner kan worden gebruikt om het toestel te beveiligen en is te gebruiken in combinatie met onder andere PayPal. Aan de achterzijde van de Note 4 bevindt zich een 16 megapixel camera die beschikt over optische beeldstabilisatie. Het diafragma is f/2.2, de camera heeft een enkele led-flitser en er is de mogelijkheid om in 4K te filmen. De frontcamera is ook verbeterd met 3,7 megapixels en een diafragma van f/1.9. De accu is een 3220 mAh-accu die zorgt voor een lange accuduur. De accuduur is te verlengen met de spaarstand.