Vergelijken Mobiel Abonnement

Sim Only abonnement met internet

Wil je goedkoop gebruik maken van het mobiele netwerk? En vooral goedkoop gebruik maken van mobiel internet? Sluit dan een sim only abonnement met internet af! Met een sim only bespaar je maandelijks ontzettend veel op je mobiele telefoonkosten. Stap nu over naar een provider met sim only abonnementen met internet en profiteer direct van ontzettend veel voordeel.

De laatste jaren zijn sim only abonnementen met internet enorm in opmars, vooral sim only onbeperkt internet is veel vraag naar. Dit komt voornamelijk doordat meer dan de helft van alle Nederlanders al in het bezit is van een smartphone met internetfunctie. De populariteit van sim only met internet zat alleen maar toenemen zodra er steeds meer mensen mobiel internet hebben ontdekt of de mogelijkheid hebben tot mobiel internet. Met een sim only met internet maak je veel goedkoper gebruik van mobiel internet en daardoor kiezen steeds meer mensen voor deze goedkope telefoon abonnementen.

Sluit de bundels af die bij jou passen

Als je er voor kiest om een goedkoop sim only abonnement af te sluiten dan moet e voor jezelf nagaan in welke hoeveelheid je de bundels wilt afsluiten. Het gevaar zit er namelijk in dat je al gauw kiest voor de goedkoopste bundels maar dat je qua hoeveelheid veel meer verbruikt dan voor deze bundels geldt. Verbruik je buiten de bundels van een sim only abonnement minuten, sms’jes en data dan kom je flink aan het betalen. Wil je de juiste bundels afsluiten die bij jou mobiele gedrag passen dan is het verstandig om te controleren hoeveel je daadwerkelijk in de maand verbruikt. Dit kun je eenvoudig doen door op je laatste facturen te kijken. Wij raden je aan om een iets grotere bundel af te sluiten dan je verbruikt, zodat je altijd binnen je gestelde bundels blijft waardoor je goedkoop blijft bellen, sms’en en internetten.

Sim Only onbeperkt internet

Er zijn steeds meer providers die jou de mogelijkheid bieden om een sim only onbeperkt internet af te sluiten. Met een dergelijke bundel hoef je niet bang te zijn dat je te veel data verbruikt in de maand, want je kunt immers onbeperkt gebruik maken van het mobiele internet. Providers hanteren hier meestal wel een ‘Fair Policy’ regel voor. Dit betekent dat je na een gemiddelde hoeveelheid wel kunt blijven internetten maar niet met volledige snelheid. Er is tot op heden één provider waar je echt onbeperkt gebruik kunt maken van mobiel internet en dat is Robin Mobile. Deze nieuwkomer biedt een echt onbeperkt abonnement aan voor bellen, sms’en en internetten. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt gebruik maken van hun mobiele netwerk. Stap nu over op een sim only onbeperkt internet en kies voor de goedkoopste aanbieder voor jou bundels!