Vergelijken Mobiel Abonnement

Tele2 biedt nu een niet af te slaan abonnement aan

Deel artikel

Al enige tijd is de Samsung Galaxy S5 verkrijgbaar in Nederland. De aanbiedingen in combinatie met dit toestel lieten min of meer pzich wachten, maar Tele2 heeft nu een exclusieve aanbieding in samenwerking met Samsung. De Samsung Galaxy S5 aanbieding is alleen verkrijgbaar in combinatie met een bepaald mobiel telefoon abonnement van Tele2 en voor de aanbieding geldt Op = Op!

Als je nu een tweejarig mobiel telefoon abonnement met 300 belminuten en/of sms’jes en 1500MB data afsluit bij Tele2 krijg je het volgende allemaal gratis:

  • Samsung Galaxy S5 t.w.v. € 699,-
  • 32GB geheugenkaart
  • S-view Cover
  • Samsung Multiroom Speaker t.w.v. € 299,-

Deze aanbieding is enkel geldig i.c.m. Het boven genoemde abonnement van Tele2. De actieperiode loopt van maandag 4 augustus tot en met zondag 31 augustus 2014. Let wel voor deze exclusieve Galaxy S5 aanbieding geldt Op = Op! Wees er snel bij want dit aanbod kun je eigenlijk niet afslaan. Voor het 2-jarige abonnement met 300 bel/sms & 1500MN betaal je maandelijks € 38,-!


Samsung Galaxy S5 728x90

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede