Vergelijken Mobiel Abonnement

Waarom zou u voor een sim only abonnement moeten kiezen?

Deel artikel

Wat voor telefoonabonnement heeft u? Het kan zijn dat u momenteel in het bezit bent van een abonnement waar u zo snel mogelijk vanaf wil zijn. Enerzijds omdat u langdurig verbonden bent aan een provider of dat u wellicht iedere maand enkele tientallen euro’s kwijt bent. Wellicht ziet u dit binnenkort anders en kunt u niet wachten totdat het huidige telefoonabonnement afloopt. Maar wat kiest u dan? In dat geval is sim only de ultieme uitkomst. Waarom is dat zo?

Laag bedrag per maand

Sim only staat erom bekend dat u enkel voor het abonnement betaald en niet voor het toestel. Voor velen klinkt dit als muziek in de oren, omdat ze het beu zijn om iedere maand zoveel kosten te maken. Met een sim only abonnement bent u voor een paar euro voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om gewoon uw huidige smartphone te gebruiken in plaats van dat u verplicht een nieuwe moet zoeken omdat het abonnement afloopt.

Maandelijks opzegbaar

Een ander voordeel van sim only is dat het maandelijks opzegbaar is. Bij een traditioneel abonnement dient men een termijn van één of twee jaar uit te dienen. Vaak wordt er dan een paar maanden van tevoren gevraagd of deze verlengd moet worden. Bij sim only heeft u dit probleem niet. Hier kunt u zelf bepalen of u per maand het abonnement opzegt. Het voordeel is dat de touwtjes zelf in handen heeft. Mocht u het abonnement zat zijn of u wilt iets anders, dan kunt u maandelijks het sim only abonnement opzeggen.

Overstappen van provider

Tevens kunt u ook eenvoudig overstappen van provider. Mocht u een beter abonnement tegenkomen in de loop der tijd, dan kunt u kiezen om te switchen van aanbieder. Omdat het aanbod zo groot is tegenwoordig, heeft u zelf de optie om diverse providers met elkaar te vergelijken en te kijken wat er voor aanbiedingen. Zo kunt u het voordeligste en beste sim only abonnement kiezen.

Gerelateerd nieuws

Abonnement

Abonnement zonder Ansjovis

T-Mobile wil dat haar klanten meer te vertellen krijgen en dat willen ze iedereen duidelijk maken door de reclame “Ik wil een abonnement zonder Ansjovis”

Sim Only

Sim only abonnementen enorm populair

Sim only abonnementen worden steeds meer afgesloten en dit heeft vooral te maken met het feit dat de smartphones van vandaag de dag van goede